07/04/2017

Prop de setanta activitats per acostar el campus Sescelades als ciutadans

El proper 21 d’abril el campus obre les seves portes amb tallers científics, tastos, música, esports i molts més actes per a totes les edats

Amb la implicació de representants de les facultats, escoles i diferents serveis, aquest divendres 21 d’abril el campus Sescelades de la URV –al barri de Sant Pere i Sant Pau- obre les seves portes a tota la comunitat universitària i a  la ciutadania en una activitat lúdica, científica i educativa pensada per a públic de totes les edats. Coincidint amb els 25 anys de la Universitat, la comissió de l’activitat “Descobreix el campus Sescelades” ha preparat prop de 70 activitats precisament per això, per oferir la possibilitat de descobrir tot allò relacionat amb la docència, la recerca i la transferència que es fa tant a la Universitat com a la resta d’infraestructures que es troben situades a Sescelades, com ara al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, a l’Institut Català d’Investigació Química o a l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social.

Facultat de Química, al campus Sescelades.

La jornada començarà a dos quarts d’una del migdia i els actes es repartiran per les diferents facultats i escoles, i també al CRAI, als  patis i a diferents espais oberts del campus. De fet i per donar a conèixer tots els racons, el tren turístic de Tarragona realitzarà gratuïtament recorreguts pel campus.

A les dues del migdia, al pati del CRAI, es farà l’acte de col·locació de la primera pedra del Jardí de les Papallones que, un cop acabat tindrà una superfície d’entre 200 i 300 m2 amb  plantes petites i mitjanes, la floració de les quals atrauran papallones, insectes i aus.

Entre els actes que s’han preparat per aquest dia destaquen també tallers científics, tastos de vins de les diferents DOs, actuacions musicals i teatrals, esports, xerrades i exposicions. Ja al migdia hi ha una degustació de vermut i de fideuà oberta per a tothom i a partir d’aquí i fins passades les nou de la nit, les activitats es desenvoluparan de forma paral·lela en diferents espais. Algunes de les activitats requereixen d’inscripció.

Més informació i inscripcions

Descarregar el programa

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*