19/12/2016

Testimonis i música en suport als refugiats, amb la campanya Casa nostra, casa vostra i la URV

Aquesta campanya perquè Catalunya aculli refugiats arriba a Tarragona el dilluns 19 de desembre, amb un acte públic al carrer que obre Nour Salameh de la URV i compta amb l'actuació musical del cantautor Joan Dausà. Es fa a les 18,30 h. a la plaça de la Font

Nour Salameh, doctoranda siriana a la URV, enceta l’acte amb unes paraules: “Solidaritat amb Alep, epicentre del drama sirià”. A continuació el cantautor Joan Dausà, que dóna suport a la campanya, intepreta en primícia “Com plora el mar” i ofereix un petit concert de versions en acústic.

Tothom està convidat a participar en l’acte. De la URV, han col·laborat el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària i la Càtedra Unesco de Diàleg Intercultural a la Mediterrània. Ha cooperat també el Festival Cruïlla.

La doctoranda Nour Salameh treballa la tesi: “Grassroots governance for peace – Syria’s opposition local governance: challenges & perspectives”.

La Universitat es va adherir al novembre a aquesta campanya que denuncia la situació que viuen les persones refugiades i migrants, que vol aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania de Catalunya i pressionar les institucions catalanes perquè impulsin polítiques d’acollida reals i efectives. La institució és signant del manifest

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*