13/10/2022
Tres projectes del PAS són reconeguts amb el Premi Xavier López Vilar 2022 a la millora de la gestió
Són l'especialització dels administratius de la UGAD, la creació de platós d'autoenregistrament i el projecte d'aplicatiu per gestionar la documentacions dels investigadors predoctorals
Són l'especialització dels administratius de la UGAD, la creació de platós d'autoenregistrament i el projecte d'aplicatiu per gestionar la documentacions dels investigadors predoctorals
La tretzena edició del Premi Xavier López Vilar, que atorga el Consell Social de la URV als projectes del personal d’administració i serveis que destaquen per la seva qualitat i la millora contínua de la gestió, ja té guanyadors. Són “Especialització del personal administratiu de la UGAD Sescelades: administratius Fase 1 i Fase 2”, d’Ana Isabel Martínez de Carnero Vidal, Montse Martínez Tapias, Silvia Plana Adrià, Gisela Molas Barberà i Eloi Serret Abella (UGAD); “Plató d’autoenregistrament de càpsules docents”, d’Enric Arilla Arts i Javier Legarreta Borao (SRE) i Jordi Barrero Alba i Josepa Rius Masip (CRAI), i “Aplicatiu per a la gestió de la informació sobre la documentació necessària per a investigadors predoctorals en els processos previs a la contractació”, d’Oana Moldovan i Àngels Jové Guasch (OSR) i Jacint Llambrich Montecino (SRI-TIC).
“Especialització del personal administratiu de la UGAD Sescelades: administratius Fase 1 i Fase 2”
En la modalitat de projectes implantats que són susceptibles de ser aplicats en altres estructures organitzatives de la URV, ha estat mereixedora del premi la proposta de la UGAD per especialitzar els administratius de les unitats gestores d’aquest servei. Aquesta solució respon a la sobrecàrrega de la plantilla, a causa de l’increment de tràmits derivats del compliment de les normatives vigents i de l’increment de la complexitat dels processos del canvi de programari. Amb la nova organització interna de la UGAD, els administratius ja no fan totes les funcions de la tramitació de les despeses, sinó, que uns són especialistes en la primera part del procés i els altres en la segona.
“Plató d’autoenregistrament de càpsules docents”
En la modalitat de projectes implantats d’abast local que no són susceptibles de ser aplicats a altres estructures organitzatives de la URV, s’hi troba el nou servei del plató d’autoenregistrament de càpsules docents, que busca l’automatització i facilitat d’ús a nivell tecnològic del procés de creació de productes audiovisuals, permetent l’autoenregistrament sense necessitat d’acompanyament del personal tècnic del servei per obtenir un vídeo de qualitat. És a disposició de tota la comunitat universitària per l’enregistrament de vídeos de presentacions, comunicació de projectes d’investigació, explicació de procediments, recursos d’aprenentatge i moltes altres finalitats acadèmiques. L’han impulsat conjuntament el Servei de Recursos Educatius i el CRAI.
“Aplicatiu per a la gestió de la informació sobre la documentació necessària per a investigadors predoctorals en els processos previs a la contractació”
En la modalitat de concurs d’idees per a projectes no implantats, rebrà el premi Xavier López Vilar un projecte d’aplicatiu per a la gestió de la informació sobre la documentació necessària per a investigadors predoctorals en els processos previs a la contractació, que han impulsat l’Oficina de Suport a la Recerca i el Servei de Recursos Informàtics i TIC. El projecte preveu crear un aplicatiu per als investigadors predoctorals que generi un document guia amb tota la documentació necessària per a l’investigador predoctoral, des de l’admissió al programa de doctorat fins a la contractació. D’aquesta manera preveuen que el procés en el qual intervenen diverses unitats sigui més ràpid i intuïtiu per a l’investigador predoctoral.
Els premis es lliuraran el proper 16 de novembre en l’acte de lliurament de reconeixements als membres de la comunitat universitària.
Més notícies de: premi Xavier López Vilar, reconeixements, Servei de Recursos Educatius