17/05/2024

Una quarantena d’empreses a la XI Fira d’ocupació universitària del Campus Terres de l’Ebre de la URV

En l’edició d’enguany hi ha participat una quarantena d’empreses i entitats, entre elles, les principals empreses del territori, totes les empreses del sector de les gestories i assessories, i una gran part dels agents del sector salut a les Terres de l’Ebre.

Estands de la Fira d'ocupació del Campus Terres de l'Ebre

Dimecres, 15 de maig al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) va celebrar-se la XI Fira d’ocupació universitària per a la captació i retenció de talent a les Terres de l’Ebre. En l’edició d’enguany hi ha participat una quarantena d’empreses i entitats, entre elles, les principals empreses del territori, totes les empreses del sector de les gestories i assessories, i una gran part dels agents del sector salut a les Terres de l’Ebre.

Pel que fa al programa, a les 9:30 h va tenir lloc la inauguració de la fira amb la participació de Xavier Farré, director del Campus Terres de l’Ebre; Norma Pujol, directora de l’IDECE; Jordi Jordan, alcalde de Tortosa; Francesc Minguell, director gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, i Armand Pons, director de l’Institut de l’Ebre. També va celebrar-se la xerrada “El valor compartit a les empreses” impartida per Xavier Cortiella, delegat d’ACCIÓ a les Terres de l’Ebre.

Parlaments durant la inauguració de la Fira d’ocupació a l’Aula Magna

A les 10 h va obrir la fira, que es va allargar fins les 13:30 h, i entre les 10:30 i les 12 h, al Talk Corner van tenir lloc el taller “Lego Serious Plau, ajudem a decidir la carrera professional”, a càrrec de la formadora Teresa Cifuentes, coach estratègica, i la xerrada “Trabajar como enfermera en Noruega” a càrrec de David Requena, especialista en selecció i ocupabilitat internacional.

L’Aula Magna va acollir la xerrada “Eines per als nous docents” a càrrec de Monsterrat Perelló, directora dels Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre; Josep Maria Abella, secretari dels Serveis Territorials: Ismael Miguel, inspector en cap; Alicia Lores, coordinadora de l’àrea de serveis educatius, i Cinta Cardona, cap de la secció de personal docent. A les 12 h també es va fer l’exposició i presentació de les solucions proposades als reptes reals del territori treballats per estudiants del Campus, en el marc del programa d’innovació docent Campus Challenge.

Taller “Lego Serious Plau, ajudem a decidir la carrera professional” al Talk Corner

La fira està organitzada pel Campus Terres de l’Ebre de la URV, amb la col·laboració de l’IDECE, l’Ajuntament de Tortosa i la Cambra de Comerç de Tortosa, i compta amb el suport  de l’Institut de l’Ebre i l’Institut Montsià.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*