23/12/2021

La URV se situa al top 200 de 956 universitats del rànquing mundial de sostenibilitat ambiental Greenmetric

El rànquing valora les polítiques i actuacions per a la preservació del medi ambient

Campus Sescelades.

El Greenmetric World University Ranking de 2021 de sostenibilitat ambiental ha situat la URV a la posició 199 de les 956 universitats participants d’arreu del món. Aquest rànquing, en el qual la Universitat participa des de 2013, compara els esforços que fan les universitats per avançar cap a la sostenibilitat, valorant les polítiques i les actuacions per la preservació del medi ambient.

La URV ocupa a més la posició 11a entre les 28 universitats espanyoles participants.

El rànquing Greenmetric valora sis categories amb diferent ponderació: infraestructures (15%), energia i acció climàtica (21%), gestió dels residus (18%), ús i gestió de l’aigua (10%) transports (18%) i educació (18%). La URV obté bones valoracions en gestió dels residus (posició 48), educació i energia (posició 148) i acció climàtica (posició 189). El mateix rànquing indica que infraestructures, ús i gestió de l’aigua i transports són categories on la URV té més marge de millora.

L’objectiu del Greenmetric World University Ranking, que impulsa la Universitat d’Indonèsia, és avaluar l’estat actual i les polítiques relacionades amb la sostenibilitat ambiental a les universitats d’arreu del món.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*