17/06/2018

La investigadora Dolors Setó parla sobre el negoci del cacau a la Biblioteca Xavier Amoròs de Reus

Amb aquest taller finalitza el cicle "La ciència de la xocolata" en aquesta biblioteca, que des del mes de gener ha fet divulgació científica sobre aquest producte des de diferents disciplines científiques

La sostenibilitat en el món de la empresa en general i en el sector del cacau en particular va ser el tema central del taller “El negoci de la xocolata”, que la investigadora del Departament de Gestió d’Empreses de la URV Dolors Setó va fer ahir amb nens i nenes de la Biblioteca Xavier Amoròs de Reus. Amb aquesta activitat finalitza el cicle “La ciència de la xocolata” en aquesta biblioteca, on des del mes de gener s’ha parlat de diferents temes relacionats amb el cacau des de diverses disciplines científiques. Al llarg de les sis sessions del cicle han passat per la biblioteca uns 120 nens i nenes que han conegut els aspectes científics que s’amaguen darrere d’un producte tan quotidià com la xocolata.

Aquesta iniciativa va nèixer l’any 2017 amb l’objectiu de despertar l’interès per la ciència entre els nens i especialment entre les nenes, i per això els tallers els imparteixen investigadores que fan recerca a la Universitat Rovira i Virgili i l’ICIQ, que organitzen la iniciativa, que està cofinançada per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), del Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*