19/07/2017

31 estudiants de l’Anna University de l’Índia fan un Study Abroad a la URV

Aquests estudiants d'Enginyeria coneixen les investigacions de la Universitat i l'entorn industrial

Els alumnes indis, en una de les seves visites.

31 estudiants d’Enginyeria de l’Anna University de Tamil Nadu (Índia) participen en un programa Study Abroad a la URV del 10 al 27 de juliol. L’estada respon a la col·laboració establerta entre el professorat d’aquesta universitat tècnica i la URV (professor Alberto Coronas) en el camp de l’enginyeria. 

Aquest grup d’estudiants, acompanyat del professor Saravanan, s’han desplaçat a la URV per cursar el Programa de Formació Tècnica Exterior, completat a la seva universitat el tercer curs B.E./B. Tech a la Facultat d’Enginyeria Mecànica o a la Facultat d’Enginyeria Elèctrica i Electrònica. Amb el Programa s’ofereix als estudiants la possibilitat d’obtenir més coneixements en la seva àrea d’estudi, mitjançant presentacions i visites a les instal·lacions científiques i departaments de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ) i fent diverses visites a indústries de l’entorn.

Així, durant aquests dies han visitat el Port de Tarragona, el Parc Eòlic del Perelló i han assistit a la presentació de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), de l’IREC (Institut de Recerca en Energia de Catalunya) i de Tarragona Smart Mediterranean City. Tenen previst també visitar la planta de poligeneració del Parc de l’Alba, les caves Gramona, les instal·lacions de Repsol, l’empresa Lear Corporation, Indústries Teixidó, la planta d’energia solar de les Borges Blanques, les instal·lacions de Sener Engineering i les d’Ecoenergia de la Zona Franca de Barcelona. Els alumnes indis segueixen també un programa cultural per conèixer l’entorn (Tarragona, Reus, Barcelona i València).

L’acte d’acollida va tenir lloc a l’aula 104 de l’ETSE-ETSEQ.

En arribar, el dia 11 de juliol es va fer un acte d’acollida al grup amb la participació de Daniel Salavera, en representació del coordinador del programa Alberto Coronas; el director de l’ETSE Domènec Puig, Allan Mackie,de la direcció de l’ETSEQ, el director del Departament d’Enginyeria Mecànica Manel Vallès, la directora del Centre de Formació Permanent, Charo Romano, i la representant del Centre Internacional Susana de Llobet.

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*