12/02/2018

La URV treballa per fer una aliança entre universitats russes i espanyoles

L'acord que vol impulsar la Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration explora la possibilitat de fer dobles titulacions i recerca conjunta

La vicerectora d'Internacionalització, Mar Gutiérrez-Colón, a les portes de la National University of Science and Technology MISIS, a Moscou.

L’Acadèmia Presidencial Russa d’Economia Nacional i Administració Pública (RANEPA) és una universitat que vol impulsar una aliança entre quatre universitats d’aquest país i quatre universitats de l’Estat espanyol, entre les quals hi ha la URV, a proposta de l’ambaixada espanyola. Els objectius de l’acord que s’està treballant es concretarien en la possibilitat de fer dobles titulacions i recerca conjunta.

La vicerectora d’internacionalització, Mar Gutiérrez-Colón, va fer una estada a Moscou del 29 de gener al 3 de febrer, durant la qual va explorar l’oportunitat de formar part de l’agrupació d’universitats russes i espanyoles i també va mantenir reunions amb diverses universitats internacionals per col·laborar en aspectes docents i de recerca. Les trobades van tenir lloc durant la visita de la vicerectora a la National University of Science and Technology, MISIS, de Moscou amb motiu del centenari del seu naixement, on va presentar la internacionalització de la URV en una taula rodona.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*