30/10/2020

Andreu Vigil és reelegit director del Departament de Psicologia

Es proposa millorar l’estructura de la plantilla del departament i continuar les mesures per fomentar la recerca

Andreu Vigil, director del Departament de Psicologia.

Andreu Vigil ha estat reelegit director del Departament de Psicologia, amb 34 vots a favor dels 36 emesos pel Consell de Departament en les eleccions del 28 d’octubre. Fàbia Morales continuarà sent la secretària del Departament també en aquest nou mandat.

Vigil és catedràtic de l’Àrea de Metodologia de les Ciències del Comportament i la seva recerca se centra en el desenvolupament d’instruments psicomètrics, especialment per a l’avaluació del comportament agressiu i mètodes per al control de biaixos de resposta. Ha estat investigador principal en sis projectes competitius del Plan Nacional d’I+D+i en els programes de generació de coneixement i reptes. Té més de 80 publicacions en revistes amb índex d’impacte.

Per aquest mandat es proposa millorar l’estructura de la plantilla del departament, ja que compta amb una proporció de professorat a temps parcial que valora excessiva i una manca de places de professorat permanent. Al mateix temps, vol continuar amb mesures implementades anteriorment per fomentar la recerca, que han portat al departament a un creixement continu de la productivitat en aquest àmbit.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*