21/07/2017

Cinc estudiants de la URV competeixen als Campionats d’Europa Universitaris

Són de vòlei platja, de judo i de taekwondo, i participaran als campionats entre el 24 i el 30 de juliol a Split i Coïmbra

La URV tindrà representació als Campionats d’Europa Universitaris amb la selecció de vòlei platja, formada per Diego Roldan i Hèctor Garcia, que competiran del 25 al 30 de juliol a Split (Croàcia). També en les categories de taekwondo – per part de Gibet Gallego  – i judo – per part de Manon Janlin i Gerard Garriga –, competicions que es tindran lloc del 24 al 27 del mateix mes, a Coïmbra (Portugal). Formen part de la selecció catalana, agrupats per l’Esport Català Universitari (ECU).

En esports d’equip com el vòlei platja, participen en el campionat europeu els guanyadors dels Campionats de Catalunya Universitaris, que són els dos estudiants de la URV, únics representants catalans d’aquesta modalitat. En els esports individuals, Gibet Gallego, Manon Janlin i Gerard Garriga hi prenen part com els millors esportistes en la seva modalitat seleccionats de la universitat.

Aquest any, més d’una desena de seleccions catalanes participaran als Campionats d’Europa Universitaris, disputats en dinou modalitats diferents i en seus repartides per tot el continent. L’Associació Europea d’Esport Universitari (EUSA) és l’encarregada d’organitzar aquesta competició, celebrada des de finals de juny fins a finals de setembre, i que aplega esportistes universitaris de tota Europa.

Entre ells es troben estudiants provinents de dotze universitats catalanes, com els de la URV, agrupats per l’ECU amb l’objectiu d’augmentar la projecció internacional de l’esport català, meta prevista al Pla Estratègic d’Esport Universitari de Catalunya 2013-2020 (PEEUC).

 

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*