29/09/2020

Com es prepara la URV per a encarar la COVID-19 els propers mesos?

L'investigador Àlex Arenas i el degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, Antoni Castro donen resposta als dubtes que planteja la incidència i la gestió del virus a partir de l'inici de curs

El curs 2019-20 va finalitzar amb una incidència baixa de la pandèmia a la demarcació de Tarragona. En els darrers tres mesos la situació s’ha capgirat i davant de la segona onada del virus la Universitat ha pres mesures de protecció i ha treballat en un protocol d’actuació per permetre contenir l’expansió de la malaltia i evitar el màxim possible els contagis als campus.

L’investigador del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques, Àlex Arenas i el degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, Antoni Castro han format part del grup de treball amb què la Universitat ha estat elaborant el Pla de Contingència del curs 2020-21 per la COVID-19. En aquest vídeo expliquen i valoren les principals mesures de protecció i prevenció des dels seus respectius àmbits: la predicció de dades a partir de models matemàtics i la cura de la salut i l’atenció a les persones infectades.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*