26/02/2020

Comunicat en relació als estudiants de mobilitat a Itàlia

La Universitat Rovira i Virgili (URV) està en contacte amb els estudiants que estan fent una mobilitat a Itàlia per donar-los suport en allò que necessitin i demanar-los que segueixin les instruccions de les universitats d’acollida. En aquest context, a través del Centre Internacional (I-Center) s’ha posat en contacte amb aquestes universitats per fer un seguiment de la situació a causa dels casos de COVID-19 (Coronavirus) comunicats en algunes regions del nord del país.

En total, hi ha 29 estudiants de la URV fent una estada de mobilitat a Itàlia, 18 dels quals es troben cursant els estudis en universitats que han suspès les activitats lectives durant aquesta setmana i 1 fent una estada de pràctiques. Tots ells es troben en bon estat de salut. D’altra banda, actualment hi ha 47 estudiants procedents d’Itàlia fent una mobilitat a la URV.

La Universitat també ha transmès tranquil·litat als estudiants i els ha recomanat seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i fer ús de l’assegurança de mobilitat, que cobreix l’assistència mèdica, si és necessari.

Print Friendly, PDF & Email