04/12/2023

Obert el termini per presentar propostes per al disseny de la carpeta del proper curs

Els estudiants de grau, màster o doctorat de la URV tenen temps per presentar els dissenys fins al 22 de gener

Estudiant amb la carpeta de la URV d'aquest curs 2023-24.

El XIII Concurs de Disseny de la Carpeta URV ja és obert. Les persones matriculades en estudis de grau, màster universitari o doctorat de la URV durant el curs 2023-2024 poden presentar propostes fins al proper 22 de gener a les 13.30 h a través del registre electrònic de la Universitat. El disseny guanyador il·lustrarà la carpeta dels estudiants del curs 2024-2025 i, a més, s’endurà 600 euros. 

Les propostes han de ser originals i inèdites, es poden presentar individualment o en equip i han de respectar els valors que la Universitat té com a referents: la solidaritat, la cooperació, la sostenibilitat, l’equitat de gènere i el respecte a les persones. 

Els mateixos estudiants podran escollir la proposta guanyadora d’entre un màxim de sis finalistes escollides per un jurat format per membres de la URV. El 31 de gener es donaran a conèixer els finalistes, i la votació, que serà electrònica, es farà del 2 de febrer a l’11 de març de 2024. 

A més del premi de 600 euros per al disseny guanyador, els finalistes obtindran un val de regal de 150 euros per a la Botiga de la URV

Les bases del concurs es poden consultar al web

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*