13/03/2024

Construint saviesa és el disseny que il·lustrarà la carpeta del curs 2024-2025

La proposta guanyadora és obra d’Anna Martín, estudiant del grau en Dret, i representa la complexitat i profunditat del coneixement adquirit pels estudiants

La carpeta de la URV del curs vinent ja té il·lustració: Construint saviesa, la proposta d’Anna Martín, estudiant del grau en Dret. Amb un 30% dels vots emesos, els estudiants de la Universitat l’han escollit entre les sis carpetes finalistes del XIII Concurs de Disseny de la Carpeta URV per al curs 2024-2025.

La imatge mostra una varietat d’elements vinculats a diferents ensenyaments i disciplines. Influenciada per l’estil de l’artista Keith Haring, la proposta “busca no només capturar visualment l’essència de la URV a través de línies simples i formes abstractes, conegudes com a ‘doodles’, sinó també la complexitat i profunditat del coneixement i l’aprenentatge adquirit pels estudiants”, descriu l’autora del disseny.

Construint saviesa ha rebut 996 dels vots de les sis carpetes finalistes (30%), seguida de Mental Garden, de Joan Huguet, estudiant del grau en Psicologia, que ha rebut 781 vots (23%) i Convergència de Coneixement, d’Aleix Padrell, estudiant del grau en Enginyeria Informàtica, amb 498 vots (15%). La resta de finalistes han estat Engega la URV, de Sofia Rodríguez, estudiant del grau en Química amb 399 vots (12%); El món Rovira i Virgili, de Clàudia Tejera, estudiant del grau en Educació Infantil, que ha rebut 380 vots (11%) i Composició plural, de Yan Gusev, estudiant del grau en Publicitat i Relacions Públiques, amb 274 vots (8%). 

El disseny guanyador s’utilitzarà per a la producció de la carpeta que es distribuirà entre l’estudiantat durant el curs 2024-2025. L’autora, Anna Martín, serà premiada amb 600 euros i els altres cinc finalistes rebran un val de regal per un import de 150 euros en productes de la Botiga URV.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*