23/01/2019

Convocades les eleccions a la nova figura d’adjunt o adjunta de PAS per al 25 de febrer

Es poden presentar mostres d'interès fins al 31 de gener i la campanya electoral es farà del 18 al 22 de febrer

El Consell de Direcció preveu la creació d’una nova figura d’adjunt o adjunta de PAS, que l’assistirà i assessorarà en la gestió del desenvolupament de les polítiques i processos vinculats al personal d’administració i serveis de la URV i estarà sota la coordinació del vicerectorat de Personal. La persona que ocupi aquest lloc serà escollida a través d’un procés electoral que finalitzarà el 25 de febrer.

Per ser adjunt o adjunta de PAS cal ser personal fix de la URV, tenir 8 anys d’experiència com a mínim a la mateixa Universitat i haver treballat en més d’una unitat. Les persones que compleixin aquests requisits i vulguin optar al càrrec han d’enviar una mostra d’interès, que inclogui un projecte de millora de les polítiques del PAS, a partir d’avui i fins al 31 de gener al correu adjunt.pas@urv.cat. A partir d’aquest moment, s’inicia un procés que culminarà amb les votacions del col·lectiu del PAS.

Totes les persones candidates defensaran la proposta de millora el dia 12 de febrer davant l’equip de direcció, que seleccionarà els 5 candidats que finalment podran fer campanya per a la seva elecció. La campanya se celebrarà del 18 al 22 de febrer i durant aquest temps els candidats i candidates tindran a disposició una pàgina del web de la URV per publicar-hi la informació que considerin.

Les eleccions es faran el 25 de febrer mitjançant votació electrònica, per això el 18 d’aquell mes es farà públic el cens definitiu, que són tots els membres del PAS. El nombre de candidats que el PAS podrà votar en funció dels candidats finalment seleccionats pel Consell de Direcció serà el següent: en cas que hi hagi 1 o 2 candidats, es podrà votar 1 sol candidat; en cas que hi hagi 3 candidats, el PAS podrà votar 2 dels 3 candidats com a màxim, i si hi ha 4 o 5 candidats, se’n podran votar 3 com a màxim. En tots els casos, la candidatura vencedora serà la que obtingui més vots.

La consulta d’informació més detallada sobre el perfil del candidat o candidata, les condicions i les fases del procés, així com el seguiment de les eleccions i la consulta del cens electoral es pot fer al web de les eleccions a adjunt o adjunta de PAS

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*