02/06/2023

Oberta la convocatòria de 56 contractes predoctorals del programa Martí i Franquès i 20 contractes postdoctorals del programa Investigo

Les persones beneficiàries tindran un contracte de treball a temps complet a la URV. Les sol·licituds per al programa Martí i Franquès es poden presentar fins al 23 de juny i la convocatòria del programa Investigo està oberta fins el 6 de juny

La Universitat té oberta fins el 23 de juny la convocatòria de 56 contractes predoctorals dins del programa Martí i Franquès i, fins el 6 de juny, la de 20 contractes per a investigadores i investigadors postdoctorals en el marc del programa Investigo. En tots dos casos s’ofereixen contractes per treballar a temps complert a la URV.

La convocatòria Martí i Franquès és un programa d’ajuts propis de la URV que té per objectiu incrementar els recursos humans destinats a la recerca. També pretén potenciar els programes de doctorat, promoure les tesis doctorals i reforçar la formació de la comunitat de doctorands en projectes de recerca i innovació.

Els contractes que s’ofereixen tenen una durada inicial d’un any i poden ser prorrogats per períodes anuals tres vegades més fins a completar un període màxim de quatre anys. Els beneficiaris d’aquests contractes tindran l’obligació de fer una tesi doctoral a la Universitat, podran accedir a un extens programa de formació i a infraestructures de recerca d’alta qualitat. A més, tindran l’oportunitat de col·laborar en tasques docents. Es preveu que les persones guanyadores s’incorporin a la universitat entre principis d’octubre i mitjans de novembre de 2023.

El finançament d’aquests contractes prové principalment de fons propis de la universitat i compta amb el suport econòmic de l’IRTA, que cofinança al 50% tres de les 56 places; del Ministeri de Ciència i Innovació, que cofinança una plaça a través dels fons Next Generation; i del Consell Europeu de Recerca (ERC), que en finança íntegrament dues.

Tota la informació d’aquesta convocatòria es troba disponible aquí.

Programa Investigo, fins el 6 de juny

Pel que fa al programa Investigo, es manté oberta la convocatòria destinada a personal investigador pos-doctoral. A través dels 20 contractes que s’hi ofereixen es pretén impulsar activitats de recerca o innovació dins d’un laboratori, grup de recerca o departament. Les places estan distribuïdes en 12 departaments de la Universitat que inclouen diversos àmbits de recerca, des de l’enginyeria química a l’arquitectura, ciències mèdiques bàsiques o dret privat i processal. La URV ofereix un contracte d’una durada màxima de dos anys, a temps complert, i la incorporació està prevista abans de l’1 de setembre.

Les persones que es presentin a aquesta convocatòria han d’estar inscrites com a demandants d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el moment d’iniciar el contracte, així com no haver desenvolupat cap tipus d’activitat de recerca ni a la URV ni a la Fundació URV en els sis mesos anteriors a l’inici del contracte.

En el marc d’aquesta convocatòria també s’ha tancat el període de presentació de candidatures per a quatre contractes de personal tècnic i tecnòleg als departaments de Medicina i Cirurgia, Enginyeria Química, Química Física i Inorgànica i Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica.

Les 24 places estan cofinançades a través del Programa Investigo en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea a través dels Fons Next Generation EU. Tota la informació d’aquesta convocatòria es troba disponible a la plana web de la URV, i les ofertes estan publicades al portal de convocatòries de feina de la universitat.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*