31/05/2024

Ja es pot participar al concurs #HiloTesis i per donar a conèixer la tesi doctoral a les xarxes socials

Es tracta de la quarta edició del concurs que llança la CRUE, en col·laboració amb la fundació Larramendi i en què hi participen doctorands i nous doctors de tot l’Estat espanyol

La Unitat de Cultura Científica i de la Innovació, ComCiència, i l’Escola de Doctorat de la Universitat Rovira i Virgili convoquen el Concurs La teva Tesi Doctoral a les xarxes socials: #HiloTesis. Entre l’1 i el 15 de juny, els participants hauran de publicar un fil a les xarxes socials de microblogging X, BlueSky, Threads o Mastodon, o bé una galeria d’imatges a Instagram que expliqui el treball desenvolupat en el seu projecte doctoral, seguint totes i cadascuna de les indicacions que figuren a les bases del concurs. La finalitat última de l’activitat és promoure la divulgació entre els doctorands i les doctorandes.

El concurs comptarà amb 6 premis de 500 euros cadascun, finançats per la Fundació Ignacio Larramendi. Paral·lelament, la Universitat Rovira i Virgili lliurarà un lot d’obsequis de la Botiga URV al finalista local. La participació en el concurs es valora com a activitat de formació transversal (3 hores).

Poden presentar-se al concurs doctorands i doctorandes que hagin superat satisfactòriament almenys una avaluació del Document d’Activitats i Pla de Recerca o els qui hagin defensat ja la seva tesi doctoral en un termini màxim de 12 mesos anteriors a la data d’inici del concurs.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de ComCiència.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*