17/09/2020

El CRAI reprèn l’activitat amb cita prèvia per controlar l’aforament

La majoria de serveis ja estan en funcionament excepte els espais de treball en grup

Accés al CRAI campus Catalunya.

El CRAI ha reprès el servei aquest curs 2020-21 amb els horaris habituals als set CRAI de campus i amb les instal·lacions adequades a la normativa de seguretat i higiene. La principal novetat és la limitació de l’aforament, entre el 20 i el 50% depenent de les característiques de cada edifici. Per això cal demanar cita prèvia en aquesta pàgina del CRAI per fer ús dels punts de treball i dels ordinadors, tot i que la reserva es pot fer al mateix moment i també amb antelació. Aquest sistema permet controlar l’aforament i disposar d’un registre per fer el seguiment i rastreig d’usuaris en cas de contagi.

La majoria de serveis del CRAI tornen a funcionar amb normalitat adaptats a la normativa i en espais ventilats: el fons és de lliure accés als usuaris i es pot fer ús del servei de consulta i préstec però s’ha establert una quarantena de 48 hores per al material i els llibres retornats tal com indica PROCICAT. No obstant això, de moment, no es podrà fer ús dels espais de treball en grup, donat que en tots els casos són espais tancats i poc ventilats. El llistat de serveis disponibles es pot trobar al web del CRAI.

Sala d’ordinadors del CRAI campus Vila-seca, amb les indicacions dels espais que es poden ocupar i els que no.

Per accedir al CRAI cal portar la mascareta, mantenir les distàncies de seguretat, fer ús del gel hidroalcohòlic i seguir les indicacions que hi ha a les instal·lacions.

Nous platós de gravació de vídeos docents

Als serveis habituals del CRAI s’hi sumaran properament dos platós d’autogravació de vídeos docents, que completaran els platós de que ja disposa el CRAI campus Catalunya i el Servei de Recursos Educatius. Al llarg del mes de setembre s’instal·laran platós al CRAI campus Sescelades i al CRAI campus Bellissens, on es disposarà d’espais funcionals equipats, integrats i automatitzats.

En aquesta línia, també s’ha creat un espai web que recull tota la informació necessària per a la producció de vídeos docents.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*