21/11/2016

El 100% dels estudiants del màster universitari en Advocacia, apte per a l’exercici de la professió en les proves 2016

Els 43 titulats del màster universitari en Advocacia de la URV que s'han presentat a la convocatòria de la prova d'aptitud realitzada pel Ministeri de Justícia al febrer de 2016, han superat l'acreditació de la seva capacitació professional

El Ministeri de Justícia ha publicat a l’octubre, per primer cop, les dades estadístiques d’aquests proves d’aptitud, que acrediten per poder exercir d’advocats als titulats un cop cursat el màster universitari en Advocacia. Segons l’informe emès, el 100% dels titulats i titulades del màster universitari en Advocacia de la URV, que es van presentar a la convocatòria de la prova el febrer de 2016 a Barcelona, han superat l’acreditació de la seva capacitació professional.

Han estat acreditats en total els 43 titulats del màster, que van acabar els estudis al gener de 2016 a la URV. L’objectiu principal del màster universitari en Advocacia és facilitar la capacitació professional dels futurs advocats com a col·laboradors rellevants de l’administració de justícia, amb la finalitat que els ciutadans tinguin garantits un assessorament, una defensa jurídica i una representació tècnica de qualitat com a elements essencials per a l’exercici del dret fonamental a la tutela judicial efectiva. Les institucions col·laboradores del programa són els col·legis d’advocats de Tarragona, Reus i Tortosa.

Més informació:

Màster universitari en Advocacia

 

 

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. Tàrek Lutfi i Gilabert |

    Enhorabona a tots i totes les titulades que han superat a aquesta prova i a totes les persones que participen en aquest ensenyament i que han contribuït a assolir aquesta fita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*