06/11/2019

El CRAI i el Departament d’Estudis de Comunicació ofereixen jocs en préstec a la Comunitat URV

Jugar en el context universitari afavoreix la comunicació, la creativitat i la capacitat d'idear diferents solucions per a un problema

El professor Jan Gonzalo mostra alguns dels jocs disponibles al CRAI campus Catalunya als estudiants.

“Que comenci la partida!” és la campanya que impulsen el CRAI campus Catalunya i el Departament d’Estudis de Comunicació perquè estudiants, PAS i PDI coneguin els beneficis dels jocs en un context universitari i la possibilitat de demanar-ne en préstec a la URV. Es fa amb motiu de la Setmana Internacional del Joc, una iniciativa de l’American Library Association (ALA), que se celebra del 3 al 9 de novembre.

La pràctica del joc en el context universitari afavoreix la comunicació, la creativitat i el pensament divergent, la capacitat de generar idees explorant tots les possibles solucions. El joc crea un univers col·lectiu que permet oblidar regles i limitacions individuals i que potencia el treball en equip i les seves habilitats associades: la col·laboració, la compartició de normes i la integració de la diversitat.

Es per això que al CRAI del campus Catalunya s’hi poden trobar diferents jocs que es poden demanar en préstec i utilitzar dins del campus. El professor del Departament d’Estudis de Comunicació, Jan Gonzalo, va explicar ahir als usuaris del CRAI el valor educatiu, lúdic i social dels jocs que tenen a l’abast i que es poden consultar al catàleg de la biblioteca.

Print Friendly, PDF & Email

2 replies

  1. Tàrek Lutfi i Gilabert |

    Molt bona iniciativa!
    Enhorabona!

  2. Jan Gonzalo |

    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*