01/02/2023

El CRAI incorpora el préstec de tauletes digitalitzadores per a la docència

Estan destinades al PDI i permeten digitalitzar en directe les anotacions que fins ara es feien a les pissarres de l’aula

Tauletes digitalitzadores disponibles als CRAI de campus

El CRAI ofereix en préstec un nou tipus d’equipament tecnològic per al personal docent i investigador de la Universitat: les tauletes digitalitzadores. Aquests dispositius es poden utilitzar en l’àmbit de la docència per digitalitzar en directe les anotacions que habitualment es farien a les pissarres de l’aula. L’objectiu és que tots els assistents, tant els presencials com els virtuals, puguin seguir íntegrament les explicacions docents.

En concret, tenen a disposició tauletes dels models Wacom Intuos S  (16 x 20 cm) i XP Pen Deco 3 (22 x 35,5 cm).

Les tauletes consten d’un llapis que permet escriure-hi al damunt de manera fàcil i còmoda. Al vídeo del “Taller sobre l’ús de la tauleta digitalitzadora per a la docència presencial“, impartit pels professors Jordi Duch i Cristina Urbina, se n’explica detalladament el funcionament i totes les seves funcionalitats.

Aquests nous dispositius docents ja es troben disponibles a tots els CRAI de campus. El personal docent que hi estigui interessat ha d’adreçar-s’hi per gestionar-ne el préstec per tot un quadrimestre.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*