03/12/2021

El CRAI presenta la guia del CRAI inclusiu

Aquest document ofereix un recull d’equipaments, serveis, eines 2.0 i fons documental per fer del CRAI de la URV un espai inclusiu i accessible per a tothom

El CRAI de la URV ha presentat la guia del CRAI inclusiu, un document que ofereix un recull d’equipaments, eines 2.0 i un fons documental per esdevenir un espai inclusiu i accessible per a tothom. L’objectiu d’aquesta guia és fer del CRAI un lloc “on totes les persones usuàries siguin valorades per les seves habilitats distintives i tinguin igual accés als recursos per tal de poder contribuir completament a l’èxit de la Universitat”, d’acord amb la definició de l’American Library Association (ALA).

Per fer-ho possible, el CRAI s’ha dotat d’instal·lacions accessibles en tots els seus campus i posa a disposició del públic amb diversitat funcional un seguit d’equipaments, serveis, eines 2.0 i fons documental adaptats a les seves possibles necessitats.

Per tal d’oferir una atenció propera i personalitzada, l’equip de treball del CRAI inclusiu ha creat l’adreça crai.inclusiu@urv.cat que permetrà fer consultes i resoldre els dubtes i necessitats específiques que puguin sorgir.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*