22/05/2018

El mercat solidari Mas d’en Gras, el dissabte 26 de maig a la Facultat de Turisme i Geografia

Al mercat hi pot participar tothom, posant una parada o passejant-hi, i els beneficis seran per a la URV Solidària i l'Associació Voluntaris Socials per Vila-seca

Foto: Gaelx

La Facultat de Turisme i Geografia, des del CRAI del centre, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-seca, ha posat en marxa aquesta nova iniciativa. El Mercat Solidari Mas d’en Gras és un espai de compra-venda d’objectes de segona mà, artesania i objectes vintage obert a tothom que vulgui participar. La filosofia són les 3 erres: reutilitzar, reduir i reciclar. També hi ha tallers i espai de lleure.

A dimarts 22 de maig, ja hi ha 22 parades compromeses. Tothom, la comunitat universitària i el públic en general, por participar al mercat, bé muntant una parada (només cal que enviar un correu electrònic a mercat.ftg@urv.cat) i només costa 10 euros. Els articles exposats han de ser de segona mà, estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar.

Durant la jornada hi haurà diverses activitats:

  • Servei de bar
  • De les 10 h a les 13 h: Taller de globoflèxia i Face Painting per als més petits
  • A les 11 h: Taller “Balcons verds: la biodiversitat a casa teva”
  • A les 10:30 h i a les 12 h, visites guiades per la Facultat per a totes aquelles persones que vulguin conèixer el centre
  • A partir de les 13:00 h, fideuà per 2.5 €

Els beneficis recaptats en el lloguer de les parades i els obtinguts amb el vermuts i els aperitius, a banda de finançar l’organització del propi mercat seran repartits entre la URV Solidària i l’Associació Voluntaris Socials per Vila-seca.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*