02/12/2021

El nou mòdul SAGE Research Methods Core ofereix recursos de suport a la recerca

Conté més de 1.000 llibres, obres de referència, articles i vídeos sobre una àmplia gamma de mètodes d’investigació qualitatius i quantitatius per a totes les disciplines

El CRAI ha subscrit el mòdul Core de SAGE Research Methods, que conté recursos per donar suport al col·lectiu investigador i d’estudiants en totes les fases del procés de recerca. Aquesta eina permet seleccionar els millors mètodes per a la investigació, l’anàlisi de dades i la redacció dels resultats. Inclou més de 1.000 llibres, obres de referència, articles de revistes i vídeos curts sobre tota la gamma de mètodes d’investigació qualitatius i quantitatius per a totes les disciplines.

Destaquen les eines interactives Methods Map i Which Stats Tests, que poden ajudar a seleccionar les metodologies d’investigació més adequades per a un projecte de recerca, així com el Project Planner, que permet planificar pas a pas totes les etapes d’un projecte d’investigació.

Cal tenir present que la subscripció no inclou alguns recursos de la plataforma; s’ha d’utilitzar el límit “Content available to me” per seleccionar els continguts subscrits.

Es pot veure aquest vídeo introductori per familiaritzar-se amb el seu ús.

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*