22/09/2022

El professor Agustí Segarra, guardonat per la novel·la “La senda del progrés”

Ha rebut un dels International Latino Book Awards en la categoria de millor llibre d'economia i empresa

Agustí Segarra, catedràtic d'Economia Aplicada de la URV.

El catedràtic d’Economia Aplicada de la URV, Agustí Segarra Blasco, va guanyar el 24è International Latino Book Awards en la modalitat de millor llibre d’economia i empresa (Best Business Book) per la novel·la La senda del progrés. Un relat sobre les idees econòmiques i el futur del projecte europeu, en què fusiona ficció i anàlisi sobre les idees econòmiques i el futur del projecte europeu. Aquests premis són promoguts per Latino Literacy Now, que va atorgar-los els passat mes d’agost a un total de 249 guardonats en 105 categories.

Agustí Segarra ja havia publicat dos llibres fora de les revistes i editorials científiques amb el mateix objectiu que La senda del progrés: divulgar qüestions d’economia. Són 100 qüestions d’economia. Primera la vida que la borsa (2014), i L’aventura del mercat. Un relat d’economia recreativa (2015). La seva recerca es focalitza en la dinàmica industrial, l’emprenedoria i la innovació empresarial

La senda del progrés. Un relat sobre les idees econòmiques i el futur del projecte europeu, de l’editorial McGraw Hill, relata la història de la jove Anka, que arriba des de Bulgària a l’Institut Tecnològic de Massachusetts (Estats Units) per fer-hi la tesi doctoral. Al llarg del relat, la protagonista reflexiona sobre el funcionament del capitalisme, les crisis econòmiques, els excessos de la globalització i la paràlisi que pateix la Unió Europea i reivindica les obres d’alguns grans economistes ignorats per l’economia neoclàssica.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*