14/12/2015

El professor Josep M. Olivé ha traspassat

El professor de Neurologia a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut Josep M. Olivé ha traspassat el diumenge 13 de desembre, als 62 anys. La cerimònia d'acomiadament es fa el dilluns 14 de desembre a les 17 h, al tanatori municipal de Tarragona

Era el cap del Servei de Neurologia a l’Hospital Sant Joan de Reus, i a la Facultat, el responsable de Docència de Neurologia a les unitats docents dels hospitals universitaris de Sant Joan i de Joan XXIII. Josep M. Olivé era considerat per tothom, en l’exercici de la seva professió, com un metge excel·lent, amb una càlida relació amb els seus pacients.

Nascut a Tarragona el 4 d’agost de 1953, aquest professor va exercir de degà del seu centre del 1997 al 2000. Abans havia estat vicedegà, entre 1992 i 1994, i va ocupar la direcció del seu departament, el de Medicina i Cirurgia, entre 1994 i 1995, Entre el 1995 i 1997 va ser vicerector de Relacions Exterior de la Universitat.

Print Friendly, PDF & Email

2 replies

  1. Isabel Vidal |

    Comparteixo totalment “un metge excel·lent, amb una càlida relació amb els seus pacients”.

    Un professional tremendament humà que va saber fer de la seva professió la seva vida. Estimat pels seus pacients, senzillament perquè ell estimava als pacients.

    El trobarem molt a faltar.

  2. Pep Oliveras |

    En Tatu Olivé era un tipus divertit, que fa una anys li agradava molt la seva feina i jugar amb els seus fills quan aquests eren petits. No sé si va arribar a entendre mai la Universitat, però al menys ho va intentar perquè ja estava prou ocupat en entendre els seus col·legues i les malalties que li presentaven els seus pacients. Era una bona persona que li agradava córrer per la platja Llarga i més enllà. Ara tindràs tot l’Univers per córrer i mentre et puguem recordar continuaràs sent el fill dels sifoners, el neuròleg i professor trempat, i el que organitzaves la primera universitat d’estiu i rebies bronca per haver anat a Poblet a parlar amb l’abat sense haver-ho notificat al rector. Una abraçada…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*