09/09/2016

El professor Josep Renau ha traspassat

El professor jubilat emèrit Josep Renau Folch, del Departament d'Enginyeria Química, ha traspassat el dia 8 de setembre als 67 anys. El funeral té lloc el dissabte, 10 de setembre a les 13 h. al tanatori de Sant Gervasi, a Barcelona

Josep Renau (Barcelona, 1948-2016), professor titular d’Enginyeria Química, es va jubilar i va passar a ser professor emèrit l’any 2009, amb el Pla de renovació del professorat. La malaltia li va impedir, en aquests últims mesos, continuar amb activitat.

Relacionat amb el camp de la seguretat industrial i el medi ambient, va obtenir la titularitat com a professor l’any 2003, tot i que des de l’any 1978 ja va treballar a la Facultat de Química de Tarragona, llavors pertanyent a la UB, com a professor associat. Havia treballat també en el sector químic privat en el polígon petroquímic de Tarragona (TAQSA), a diferents empreses i consultories dedicades a la seguretat industrial i al medi ambient i al Centre d’Iniciatives per a la Producció Neta, de la Generalitat.

A la URV va ser coordinador de la posada en marxa de la Fundació URV, l’any 1999. Va dirigir la Càtedra de Seguretat Industrial-ENRESA de la URV (2005-08), i va crear l’Entitat Avaluadora de Risc, EAR, enfocada a les empreses del sector industrial.

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*