23/04/2020

El professor de Dret Públic, Óscar Requena, guanya el premi de l’Associació Espanyola de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la millor tesi doctoral

La tesi tracta sobre l'article 23 de l'Estatut dels Treballadors com a mecanisme de conciliació

Óscar Requena Montes

Óscar Requena Montes, professor de l’Àrea de Dret del Treball i de la Seguretat Social del Departament de Dret Públic, ha guanyat el premi atorgat per la Asociación Española de Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social a la millor tesi doctoral defensada durant els anys 2018 i 2019.

La tesi d’Óscar Requena, defensada a la Universitat de València, porta per títol “Formación profesional continua y prestación de trabajo: el artículo 23 del Estatuto de los Trabajadores como mecanismo de conciliación” i va ser dirigida pels professors Fernando Fita Ortega i Ángel Blasco Pellicer.

El premi va ser creat amb l’objectiu de premiar l’excel·lència en les etapes inicials de la carrera acadèmica. Han format part del Jurat: Joaquín García Murcia (Universidad Complutense de Madrid), Sebastián de Soto Rioja (Universidad de Huelva), Carolina Gala Durán (Universitat Autònoma de Barcelona), Mª de los Reyes Martínez Barroso (Universidad de León) i Raquel Yolanda Quintanilla Navarro (Universidad Rey Juan Carlos).

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*