07/11/2017

Els llibres de Publicacions URV, ara al portal Libelista

Des d’aquest novembre es poden trobar les darreres novetats i un fons de més de 175 títols de la Universitat

Llibres de Publicacions URV al portal Libelista

Publicacions URV, que és el segell editorial de la Universitat Rovira i Virgili, i Libelista, el portal que agrupa llibreries independents i de proximitat, arriben a un acord gràcies al qual a partir d’aquest novembre l’esmentada plataforma posa a disposició del públic les darreres novetats i un fons de més de 175 títols de la Universitat.

Publicacions URV té l’objectiu d’editar i distribuir, a través de diverses col·leccions, obres universitàries de caràcter institucional, docent, investigador i divulgatiu. Libelista és una plataforma de venda en línia de llibres, en format paper i digital, que ofereix als seus usuaris l’enviament a domicili, recollida gratuïta a una llibreria, rapidesa i agilitat en el servei, i capacitat de servir comandes especialitzades.

Una part de la venda dels llibres que genera Libelista es reparteixen a les llibreries de proximitat  que perceben un percentatge dels ingressos obtinguts. En el procés de compra, l’usuari s’ha de vincular a una llibreria associada a Libelista i serà aquesta llibreria la que rebrà una part de l’import de la venda.

La plataforma està integrada per 140 llibreries de tot l’Estat, 45 de les quals a Catalunya, i està disponible tant en català com en castellà (i properament en basc).

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. silvia sancho |

    És una bona notícia.
    Vull agrair molt especialment la feina que es fa des de Publicacions URV, per fer cada dia més visibles els productes d’aquest àmbit universitari, amb la màxima qualitat i amb esperit de servei a la Institució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*