13/11/2020

Els professors Manola Brunet i Manel Sanromà, distingits com a filla adoptiva i fill predilecte de Tarragona

L'Ajuntament de la ciutat també reconeixerà Montserrat Ríos, professora i fundadora de la Coral de la URV, i Sofia Mata de la Cruz, professora associada a la URV i directora del Museu Diocesà de Tarragona pel seu mèrit cultural

Els professors Manola Brunet, filla adoptiva de Tarragona, i Manel Sanromà, fill predilecte de la ciutat.

L’Ajuntament de Tarragona distingirà dotze persones destacades de la ciutat en l’àmbit cultural, científic i cívic, quatre d’elles professores de la URV. Les màximes distincions que pot concedir un ajuntament, la de filla adoptiva i fill predilecte de Tarragona són per a Manola Brunet i Manel Sanromà, respectivament. A Manola Brunet se li atorgarà aquesta distinció pel seu treball diari a l’entorn del medi ambient, com a directora del Centre en Canvi Climàtic de la URV. Manel Sanromà Lucia, nascut a Tarragona el 1956, és astrofísic i ha destacat a la història de la ciutat per ser el creador de la xarxa ciutadana Tinet.

A més a més, el proper Consell Plenari també aprovarà l’atorgament de distincions al mèrit cultural a la professora de música i didàctica de la música, fundadora de la Coral de la URV i directora de l’Aula de Música, Montserrat Ríos; i a Sofia Mata de la Cruz, professora associada a la URV i actualment directora del Museu Diocesà de Tarragona. Totes dues són del Departament d’Història i Història de l’Art.

Amb aquests reconeixements l’Ajuntament de Tarragona ha volgut agrair la tasca del professorat i de membres de la universitat, així com de dones que han treballat incansablement per la cultura de la ciutat.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*