27/05/2019

EstiURV i Summer Lab, dues propostes científiques per a joves de 1r d’ESO a 1r de Batxillerat

Aquest juliol, el joves de 4t d’ESO i de 1r de batxillerat seguiran un taller dels nou que es proposen a l’EstiURV. El Summer Lab s’adreça a alumnes de 1r a 3r d’ESO

La Universitat impulsa dues iniciatives per fomentar l’interès dels joves per la ciència. D’una banda s’ha convocat una nova edició el programa EstiURV, adreçat a alumnes de 4t d’ESO i de 1r de batxillerat. Fins al 25 de juny es poden inscriure en alguna de les nou propostes científiques que es duran a terme les setmanes del 8 al 12 i del 15 al 29 de juliol als laboratoris i a les aules de la Universitat. En aquest cas s’inscriuen en un únic taller que farà durant una setmana. D’aquesta manera, els joves que enguany acabin el darrer curs d’ESO o el primer curs de batxillerat poden dedicar una setmana de les seves vacances d’estiu a participar dels tallers científics que la URV organitza amb l’objectiu de fomentar el seu interès per la ciència i despertar vocacions. Els participants han de presentar la nota mitjana. El termini de preinscripció s’acaba el 25 de juny.

D’altra banda i amb aquest mateix objectiu, però adreçat a joves de 1r a 3r d’ESO, s’organitza  l’URV Summer Lab. Es tracta d’una activitat d’estiu on els joves podran tenir un primer contacte amb el món universitari alhora que s’endinsen en els coneixements i disciplines científiques. Tot amb un component lúdic que afavoreix l’aprenentatge i desenvolupa les capacitats personals i vocacionals. Es treballaran cinc tallers per setmana, cada dia d’un àmbit diferent, per tenir un coneixement global dels diferents ensenyaments.

L’URV Summer Lab es durà a terme del 1 al 26 de juliol, dividit en quatre setmanes en horari de 9h a 13:30h i els tallers es faran al campus Sescelades. Les inscripcions es poden fer per setmanes, També s’ofereix servei d’acollida matinal i servei de menjador al migdia. Les preinscripcions estaran obertes dins el 13 de juny.

Més informació inspeccions a la pàgina web d’EstiURV i del Summerlab.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*