26/10/2021

L’estudiant Mònica Puig rep el premi Work Experience ETSEQ-Technip Energies

El guardó finança la matrícula del Màster d'Enginyeria Química i una estada a l'empresa

D'esquerra a dreta, Enrique Rolan, director d'Operacions Nacionals de Technip Energies; Mònica Puig, estudiant del Màster d'Enginyeria Química, i Montserrat Ferrando, directora de l'ETSEQ.

Mònica Puig Labrador, estudiant del Màster d’Enginyeria Química de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ) de la URV, ha guanyat el Premi Work Experience Technip Energies 2021, que consisteix en el pagament de la matrícula del màster i una estada a l’empresa, on poden fer les pràctiques externes i el treball de fi de màster.

El premi s’atorga a aquell o aquella estudiant que hagi demostrat, al llarg de la seva carrera acadèmica, excel·lents capacitats d’iniciativa, versatilitat, responsabilitat, innovació i treball en equip, així com domini de l’anglès. Per això l’ETSEQ i l’empresa valoren el currículum i també les habilitats amb una entrevista.

Technip Energies és una de les principals empreses d’enginyeria a l’Estat espanyol especialitzades en el desenvolupament de serveis d’enginyeria, construcció i consultoria per a projectes d’instal·lacions i plantes industrials. Participa al programa Work Experience impulsat per l’ETSEQ l’any 2013 amb l’objectiu de facilitar l’ocupabilitat dels estudiants i acostar els estudis a l’àmbit laboral.

El programa, en el qual hi ha involucrades diverses empreses, potencia la relació entre la Universitat i l’empresa, i atorga premis econòmics que permeten cobrir les despeses de matrícula del primer curs dels graus i dels diferents màsters que s’imparteixen a l’Escola.

Print Friendly, PDF & Email