28/11/2019

Estudiants de la URV impulsen un Chinese Corner per a l’intercanvi cultural

Els participants autòctons aprenen frases per a l'ús quotidià i cultura xinesa a través de la conversa amb els estudiants xinesos

Primer Chinese Corner, al cafè La Cantonada de Tarragona.

Totes aquelles persones amb interès per la llengua o la cultura xinesa tenen des d’aquesta setmana un nou espai per intercanviar coneixements, curiositats i fins i tot parlar en xinès. Es tracta del Chinese Corner, que impulsen els estudiants xinesos de la URV al cafè La Cantonada de Tarragona, com a part del seu aprenentatge de l’assignatura de Tallers interculturals.

En la primera sessió, que es va fer dimarts, el tema va ser “Frases útils per viatjar a la Xina”. A partir de l’exposició de diferents situacions amb què una persona es pot trobar quan viatja al país asiàtic, els estudiants del Centre d’Estudis Hispànics van detallar les expressions necessàries per comunicar-se en desembarcar, en registrar-se a l’hotel o en anar de compres, per exemple. I a continuació, els assitents al Chinese Corner podien posar en pràctica el que havien après amb simulacions de les situacions i també amb la conversa amb els estudiants xinesos.

A través de la simulació de situacions, els participants aprenen expressions de la llengua xinesa.

Aquesta activitat mensual permet l’intercanvi entre dues cultures. A més a més, els estudiants internacionals posen en pràctica els coneixements de l’assignatura de Tallers interculturals i, de l’altra, els estudiants autòctons dels cursos de xinès que ofereix la FURV poden complementar el que fan a classe i tenen l’oportunitat de conversar amb nadius.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*