31/05/2016

Estudiants del màster Vinífera de Montpellier visiten la Facultat d’Enologia

31 estudiants del màster Erasmus Mundus Vinífera, de Montpellier, van visitar el 25 de maig la Facultat d'Enologia, els laboratoris, el celler experimental de Mas dels Frares i van assistir a una sessió científica. La seva visita, inclosa dins d'un programa de viatge d'estudis per tot Catalunya, va servir per iniciar converses sobre col·laboracions futures

L’estada dels 31 estudiants i 4 professors del màster Erasmus Mundus Vinífera, de Montpellier (França), es va fer en el marc d’un viatge d’estudis per tot Catalunya. En una jornada, van visitar la Facultat d’Enologia, van assistir a una sessió sobre viticultura que va impartir la professora Montserrat Nadal, van fer un recorregut pels laboratoris, on van poder conèixer les línies de recerca que se segueixen actualment, i finalment van visitar el celler experimental Mas dels Frares, guiats pel professor de la URV Fernando Zamora.

La visita d’aquest grup va servir per donar a conèixer la Facultat als seus estudiants i docents, i també per aprofundir les relacions i iniciar les converses de cara a projectar, en un futur, jornades conjuntes amb estudiants de diferents cursos i establir intercanvis de formació amb la participació de la URV en aspectes relacionats amb l’elaboració de vins escumosos.

El Màster Vinífera està coordinat per l’Escola d’Enginyers Agrònoms de Montpellier (SUPAGRO) i és un dels tres màsters Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) en aspectes enològics, juntament amb el Màster Vintage, coordinat per l’Escola Superior d’Agricultura d’Angers (França), i el màster WinTour que coordina la URV.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*