25/10/2021

Exposició “50 anys canviant la història del càncer” al CRAI URV

La mostra, elaborada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer, commemora el 50è aniversari de la investigació contra el càncer i del 25 d'octubre al 18 de desembre es podrà visitar a diferents CRAI de campus.

L'exposició al CRAI Medicina i Ciències de la Salut

L’Associació Espanyola Contra el Càncer commemora la tasca realitzada durant els últims 50 anys amb l’exposició itinerant “50 anys canviant la historia del càncer”. A través d’aquesta, es pot conèixer el fruit de la seva missió i descobrir persones properes implicades en la recerca i millora en el tractament i diagnòstic del càncer, com ara Itziar Salaverría o Mariano Barbacid.

Del 25 d’octubre al 6 de novembre es podrà visitar al vestíbul i primera planta del CRAI Medicina i Ciències de la Salut (Reus), i després també s’exposarà al CRAI campus Terres de l’Ebre i CRAI campus Catalunya en una itinerància que es pot seguir a través de l’Agenda del CRAI.

Amb seus a Tarragona i a tota la resta de la península, l’AECC és una organització sense ànim de lucre formada per pacients, familiars, voluntaris, col·laboradors i professionals, que lidera l’esforç de la societat espanyola per disminuir l’impacte causat pel càncer i per millorar la vida de les persones. La seva tasca es desenvolupa en tres eixos fonamentals: el foment de la recerca, l’educació en la salut i el suport i acompanyament personal.

La mostra es composa de 13 roll ups a través dels quals es fa un repàs històric que s’inicia en la creació de l’associació, segueix amb la descripció de les fites més importants i finalitza en els darrers avenços en recerca als quals ha donat suport. I és que, l’AECC, concedeix beques d’investigació des de l’any 1983 i, actualment, dona suport a 401 projectes que engloben la majoria de les àrees relacionades amb aquesta malaltia.

Les beques d’investigació per aquest any 2021 són:

  • Ajuts a talent: suport a investigadors al llarg de la seva carrera professional.
  • Ajuts a projectes: finançament de projectes d’investigació que responguin a una necessitat. clínica
  • Ajuts Globalització: afavorint la participació d’investigadors en xarxes internacionals.

Per a més informació sobre aquestes beques es pot consultar el seu blog, adreçar-se a la seu de Tarragona (Avinguda de Roma, 6) o contactar-hi per telèfon 977 22 22 93 o correu electrònic tarragona@contraelcancer.es

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*