07/05/2020

La Facultat d’Economia i Empresa obté l’acreditació institucional de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

És el primer centre d'una universitat pública catalana que disposa d'aquesta acreditació

Classe a la Facultat d'Economia i Empresa, al campus Bellissens, Reus.

La Facultat d’Economia i Empresa de la URV ha obtingut el certificat d’acreditació institucional de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), i s’ha convertit en la primera i, de moment, única facultat d’una universitat pública catalana amb aquesta acreditació institucional. D’aquesta manera, la FEE renova l’acreditació de tots els títols universitaris oficials de grau i màster que s’imparteixen en aquest centre per un període de cinc anys.

L’acreditació institucional certifica que la facultat ha desenvolupat els seus ensenyaments amb qualitat. Al mateix temps, certifica que disposa dels mecanismes que asseguren la qualitat de tots el processos que afecten les accions formatives que fa el centre. Aquest fet s’avala amb l’obtenció de la certificació del seu Sistema de Garantia Interna de Qualitat.

De fet, aquesta facultat ja va ser el primer centre universitari públic del sistema universitari català que va obtenir la certificació del Sistema de Garantia Interna de Qualitat l’abril del 2017. Aquesta certificació implica que s’ha demostrat que el sistema dissenyat està completament implantat i desplegat a la Facultat d’Economia i Empresa, i que és adequat per a l’assegurament de la qualitat de les titulacions que imparteix.

Tenir  la certificació de la implantació del Sistema de Garantia Interna de Qualitat del centre era un dels tres requisits necessaris per a l’acreditació institucional que la Facultat d’Economia i Empresa ha obtingut recentment, a més d’haver obtingut una avaluació favorable en el procés d’acreditació de com a mínim la meitat de les titulacions de grau i de màster.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*