28/10/2019

La cap de l’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals, Gemma Garcia, rep una menció honorífica del cos de Bombers de la Generalitat

La distinció reconeix la col·laboració amb els Bombers en l'àmbit de la prevenció i la seguretat

D'esquerra a dreta, Ricard Expósito, cap de la Regió d'Emergències de les Terres de l'Ebre; Gemma Garcia Camps, cap de l’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals de la URV: Ercilia García, vicerectora de Personal de la URV, i Xesco Nuñez, responsable de suport de l'Àrea d'Operacions RET.

Gemma Garcia Camps, cap de l’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals de la URV, va rebre el passat 25 d’octubre una menció honorífica dels Bombers de la Generalitat com a reconeixement de la seva col·laboració amb aquest cos en l’àmbit de la prevenció i la seguretat.

A través d’aquesta relació la URV compta amb la millora contínua en la prevenció i gestió de les emergències, i el cos de Bombers coneix la URV i els seus riscos rellevants abans de la seva actuació si es produeix una emergència.

La col·laboració inclou l’assessorament tècnic d’experts en la gestió d’emergències, un millor coneixement del territori per part del cos de Bombers i participar en exercicis pràctics en edificis de la URV. A més a més, els Bombers també han assessorat en la concepció  dels equips d’emergència de la Universitat, en l’adaptació de plànols amb punts d’aproximació que integren els riscos dels espais amb informació rellevant per als mateixos Bombers, en els mitjans de comunicació interns més adequats i en la ubicació de les cintes d’emergència, entre d’altres asptectes.

Gemma Garcia va rebre la menció honorífica de mans del conseller d’Interior, Miquel Buch, a proposta del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo. L’acte de lliurament, que es va fer al Centre Cultural Municipal de Valls, va ser presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*