06/05/2019

Les estudiants de secundària Lídia Bofarull, Alba Martín i Laura Díaz guanyen la XI Olimpíada d’Economia

L'Institut Martí i Franquès de Tarragona és el centre amb la millor qualificació mitjana del certamen de la Facultat d'Economia i Empresa

Un moment de la XI Oliampíada d'Economia a la Facultat d'Economia i Empresa.

La XI Olimpíada d’Economia que va organitzar la Facultat d’Economia i Empresa en la seva fase local el passat 29 d’abril ja té guanyadores: Lídia Bofarull, alumna del Col·legi La Salle de Reus; Alba Martín i Laura Díaz, alumnes de l’Institut Martí i Franquès de Tarragona. Són les tres primeres classificades, per aquest ordre, després d’obtenir les millors qualificacions de la prova en la que van participar-hi 154 estudiants de segon de Batxillerat de 35 centres de la demarcació de Tarragona.

Les tres vencedores representaran a la Facultat d’Economia i Empresa de la URV a la fase nacional de la XI Olimpíada d’Economia, que aquest any se celebrarà a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universidad Complutense de Madrid del 25 al 27 de juny de 2019. A més a més, l’alumna amb millor qualificació, Lídia Bofarull, rebrà un premi de 1.500 euros d’ajut als estudis en cas que es matriculi a una titulació de grau o doble grau de la URV el curs 2019-20.

D’altra banda, el centre amb la millor qualificació mitjana dels seus tres estudiants més ben classificats ha estat l’Institut Martí i Franquès de Tarragona, seguit del Col·legi La Salle de Reus i del Col·legi Santa Teresa de Jesús de Tarragona.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*