25/04/2022

Incrementa l’ús dels serveis i recursos d’informació al CRAI

El CRAI ha publicat les infografies el "CRAI en xifres" i “CRAI en xifres. Recursos d’informació”, un recull de les dades més rellevants dels usos i serveix que ofereix el CRAI.

Vestíbul del CRAI campus Catalunya.

El CRAI ha registrat un augment en l’ús dels seus serveis i recursos d’informació respecte els anys anteriors. Això es desprèn de les estadístiques recollides pel CRAI durant el 2021.

De les dades recollides cal destacar les consultes a la Biblioteca Digital del CRAI de la URV que han passat de 1.795.918 a 2.041.118 consultes en el 2021. De la mateixa manera, hi ha hagut un increment en el nombre de guies i tutorials (215 materials) i de les seves visualitzacions (252.352 visualitzacions).

Per altra banda, les dades de formació confirmen que s’ha consolidat el model de formació virtual que ofereix el CRAI. Si agafem com a referència l’any anterior veiem com el nombre de sessions i assistents en els cursos de formació en habilitats informacionals ha augmentat. En total s’han realitzat 510 formacions amb més de 7.800 assistents.

CRAI en xifres 2021

A més, aquest any s’ha inclòs en aquest recull de dades les xarxes socials del CRAI per les bones xifres que registren. En total segueixen les diferents xarxes socials uns 2.848 seguidors i les seves publicacions han acumulat 331.555 visualitzacions. Aquestes dades demostren que les xarxes son un mitjà efectiu de comunicació amb els usuaris.

Es poden consultar totes les dades a les infografies:

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*