14/06/2024

Incrementa l’ús dels serveis i recursos d’informació del CRAI

Ja es poden consultar les infografies el "CRAI en un dia" i “CRAI en xifres”, un recull de les dades sobre l’activitat de l’any 2023

Continua la tendència a l’alça dels últims anys en l’ús dels serveis i recursos d’informació del CRAI, tal com mostren les dades estadístiques del 2023 recollides en les infografies elaborades pel CRAI.

De les dades recollides, cal destacar que 3.491 usuaris accedeixen als vuit CRAI de campus cada dia i 1.849 ho fan a través de la web. Les consultes a la Biblioteca Digital del CRAI de la URV han estat 1.737.632, que representen 4.761 consultes al dia. També s’observa un increment en les consultes de les eines d’autoaprenentatge: els usuaris han realitzat 524 consultes de les guies i vídeos del CRAI al dia.

D’altra banda, les dades de formació confirmen que s’ha consolidat el model de formació que ofereix el CRAI. Respecte a l’any anterior, s’observa que el nombre de sessions d’activitats formatives en els cursos de formació en habilitats informacionals ha augmentat. En total s’han realitzat 524 activitats de formació amb més de 6.972 assistents.

Finalment, cal destacar la consolidació de seguidors (3.564), de publicacions (1.812) i visualitzacions (283.812) a les xarxes socials. Les xarxes són un mitjà efectiu de comunicació amb els usuaris.

Es poden consultar totes les dades a les infografies que trobareu a l’apartat CRAI en xifres de la web del CRAI.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*