20/02/2018

Quatre equips es disputen un lloc a la final de la Lliga de Debat Universitari

Han de defensar posicionaments a favor i en contra sobre si occident és responsable del sorgiment de l’Estat Islàmic. El vencedor de la competició representarà la URV a la lliga de debat de la Xarxa Vives

Un moment de la primera eliminatòria entre els equips Babylon i Noeloquence.

És occident responsable del sorgiment de l’Estat Islàmic? és el tema que des d’ahir i fins dilluns 26 de febrer mantindrà ocupats els quatre equips participants a la Lliga de Debat Universitari 2018 que organitza el Consell d’Estudiants de la URV.  Durant les eliminatòries que tenen lloc aquests dies els estudiants integrants dels equips han de mantenir el seu posicionament amb arguments a favor o en contra de la pregunta formulada. Qui millor ho faci representarà la Universitat a la Lliga de debat universitària de la Xarxa Vives.

Divuit estudiants integren els quatre equips que aquests dies disputaran les fases eliminatòries de la lliga. Són “El Tetravirat”, “Josef Ajramers”, “Noeloquence” i “Babylon”, vencedor tant de l’eliminatòria d’ahir com de les dues últimes edicions i de la darrera lliga de la Xarxa Vives. Durant quaranta minuts en tres enfrontaments diferents cadascun han de demostrar la seva perícia a l’hora de buscar arguments i presentar-los de manera convincent. El jurat, integrat per professorat de Dret, Història, Antropologia, Comunicació i Filologies Romàniques principalment, serà l’encarregat de valorar si els equips han presentat una tesi sòlida, la qualitat del discurs, la capacitat a l’hora d’adaptar les intervencions i el domini del tema, entre altres paràmetres.

Les eliminatòries són públiques i culminaran amb la final que tindrà lloc dilluns 26 de febrer a les 18:30 h a la sala de Juntes del campus Catalunya. L’equip que en surti guanyador rebrà un premi de 750 euros i representarà la URV a la lliga de la Xarxa Vives que es farà a la Universitat Miguel Hernández d’Elx del 16 al 19 d’abril d’aquest any. El finalista obtindrà un premi de 450 euros i també s’escollirà el millor orador, que serà premiat amb 200 euros.

La informació completa dels horaris, el reglament i l’actualització de la classificació dia a dia es pot consultar aquí.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*