08/06/2020

La URV promou el programa Ecocivilització CATSUD per abordar els reptes de la transició ecològica

La comunitat universitària i professionals d’empreses i administracions poden participar als equips d’innovació per aportar solucions

Detall de la sessió “Fòrum Catalunya Sud: cap a una regió referent en la resposta a l’emergència climàtica i la transició energètica”, que es va fer el 10 d'octubre de 2019 a la URV.

Els esforços per buscar noves solucions a la crisi ecològica són imprescindibles. Amb aquest propòsit, la URV promou el programa Ecocivilització CATSUD per abordar reptes de transició ecològica en àmbits com ara l’emergència climàtica, la mobilitat, els aliments o el turisme. Es farà a través d’equips d’innovació d’alta diversitat que, entre juny i juliol cocrearan solucions innovadores.

La inscripció per formar part d’aquests equips és oberta fins al 10 de juny al web de l’esdeveniment. Poden participar-hi joves, investigadors, professionals d’empreses i de l’administració i els serveis públics i responsables polítics, entre d’altres, que treballaran en línia i mentoritzats del 16 de juny al 31 de juliol. Utilitzaran metodologies avançades de cocreació i intel·ligència col·lectiva per trobar solucions al primer dels reptes que es llença: la transició energètica.

Aquesta iniciativa neix del Fòrum Catalunya Sud sobre Emergència Climàtica i Transició Energètica, organitzat per la URV i la Diputació de Tarragona en el marc de les Jornades sobre emergència climàtica i transició energètica l’octubre de 2019.

Print Friendly, PDF & Email