23/01/2024

Torna la Unirun, la cursa de les universitats catalanes, diumenge 3 de març

Ja són obertes les inscripcions i la reserva de plaça de l'autobús gratuït per als estudiants, personal i simpatitzants de la URV

Un moment de la Unirun 2023. FOTO: Unirun, Jordi López.

La Unirun és una cursa diferent, una competició popular que reuneix estudiants, personal, familiars i simpatitzants de les dotze universitats catalanes. Hi són convocats el diumenge 3 de març en el que serà la desena edició d’aquest esdeveniment que cada any reuneix més de 5.000 persones.

La URV posa a disposició de la comunitat universitària i dels acompanyants un autobús gratuït per arribar a la cursa, que comença a les 9:30 h al Parc del Fòrum de Barcelona. Per això cal, d’una banda, inscriure’s a la competició a través del web de la Unirun, fins al 26 de febrer, i, de l’altra, reservar plaça per l’autobús a l’agenda d’esdeveniments de la Universitat. L’autobús sortirà de Tortosa (per primer cop), Reus, Tarragona i Coma-ruga i retornarà els participants en acabar la cursa.

Els corredors i corredores hauran de recórrer els cinc quilòmetres en un màxim d’una hora en un circuit circular que surt del Parc dels Auditoris i transcorre paral·lel al litoral barceloní pel districte de Sant Martí de Barcelona, el Port del Fòrum i el Parc de la Pau de Sant Adrià del Besòs.

Els participants de cada universitat s’identifiquen amb un color diferent cada any. En fer la inscripció, els corredors de la URV han d’indicar que són de la Universitat Rovira i Virgili i rebran la samarreta de color blau cel d’auqest any.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*