10/05/2016

Introducción a la Planificación Automática, un nou curs MOOC de la URV

Aquest nou curs, que es fa a la plataforma institucional UCATx de la Generalitat, és de nivell introductori del camp de la Planificació Automàtica. El pot seguir qualsevol persona amb interès general per l'Intel·ligència Artificial, i comença el dilluns 23 de maig

El curs es fa en castellà i és un dels nou MOOC (Massive Open Online Courses) que es fan des de la URV. Proporciona una visió introductòria del camp de la Planificació Automàtica, i mostra l’evolució històrica d’aquest camp de la Intel·ligència Artificial des dels seus inicis en els anys 50 fins els anys 90. S’explica a alt nivell el funcionament de diversos planificadors, incloent l’analitzador mitjans-finalitats, planificadors lineals, planificadors no-lineals i planificadors proposicionals.

El curs, que és d’introducció, el poden fer totes aquelles persones que se sentin atretes per la Intel·ligència Artificial. La capacitat per entendre algoritmes escrits en alt nivell facilita el seguiment del curs. L’imparteix el professor Antonio Moreno, del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques.

Més informació:

Introducción a la planificación automática

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*