22/12/2014

Josep Domingo-Ferrer, membre de la Comissió d’avaluació de la recerca de l’AQU i de l’ELSA d’Human Brain

El conseller d’Economia i Coneixement Andreu Mas-Colell ha signat el nomenament del professor Josep Domingo-Ferrer com a membre de la Comissió d’Avaluació de la Recerca (CAR).

Aquesta comissió és de caràcter permanent i té com a funcions l’emissió de les acreditacions de recerca i de recerca avançada; l’avaluació de l’activitat dels investigadors i la valoració dels mèrits individuals del personal docent, per a l’assignació de complements retributius; i l’avaluació de l’activitat investigadora del personal docent i investigador de les universitats privades.

La composen vint persones, a més del president, quatre de les quals les nomena directament el conseller i les altres setze, el consell de direcció de l’Agència. Del grup nomenat pel conseller, tres ha estat renovats. S’incorporen, a més de Josep Domingo-Ferrer, Maria Rosa Lloret (UB) i Anna Maria Guasch (UB). Substitueixen Pere Brunet, Rosa Navarro i Maria del Ripoll Freixa.

Nomenat pel consell de direcció de l’Agència, també en forma part Sergio Castillón, catedràtic de Química Orgànica de la URV. Tots els membres són nomenats per un període de quatre anys.

Josep Domingo-Ferrer, director de la Càtedra Unesco de Privacitat de Dades de la URV, ha entrat a formar part del Comitè Ethical, Legal and Social Aspects (ELSA) d’Human Brain. El projecte té per objectiu entendre el funcionament del cervell i és un dels dos megaprojectes Flagship que finança la Unió Europea durant 10 anys. Hi treballen centenars de científics de 112 institucions de 24 països i té un pressupost de 1000 milions d’euros.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*