09/02/2016

La professora Pilar Sardà ha traspassat

Pilar Sardà Auré, docent emèrita de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, ha traspassat el dilluns, 8 de febrer. El comiat acompanyant la família es pot fer des de les 17 h. de dimarts 9 al tanatori de Reus. Està prevista una cerimònia civil en el seu record el dimecres 10 a les 15,30 h. al mateix tanatori

Pilar Sardà tenia 69 anys, era professora emèrita des de l’any 2011 i pertanyia al Departament de Medicina i Cirurgia de la URV. Va ser directora del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan des de l’any 2006 fins a la seva jubilació, l’any 2011. Des de 1978 era metgessa especialista en Medicina Interna a l’Hospital.

La seva carrera docent començà a la divisió VII de la Universitat de Barcelona, l’any 1982, i va ser professora titular d’Universitat vinculada a la Facultat des del 1997. Va exercir la docència de Medicina interna, la seva especialitat, i quant a la gestió universitària, va ocupar el vicedeganat del centre de 1997 al 2000, amb l’equip del degà Josep M. Olivé.

 

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. Ernest Gil |

    Várem coincidir l’any 2004 en un viatge organitzat per la URV i una ONG per donar suport a un camp d’indígenes a la Selva de Brasil. Va ser molt important la seva dedicació al grup i els seus coneixements per garantir la salut de l’equip. Una excel·lent persona, atenta, molt compromesa i responsable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*