23/06/2015

La Revista URV 23, a l’abast de tothom

El número 23 de la Revista URV ja està disponible. L’edició destaca en portada l’aposta que la Universitat fa per la qualitat a totes les àrees d’activitat de la institució a través del Pla de Qualitat que està elaborant. De la publicació se n'imprimeixen 6.000 exemplars i es pot consultar, descarregar, imprimir i compartir en català, castellà i anglès a l'enllaç http://issuu.com/revistaurv

Entre d’altres continguts, l’enòleg Lluís Nache explica en una entrevista com, amb objectius clars, atreviment i constància, s’ha fet un lloc al mercat laboral fitxant pel primer celler en exportacions de l’Estat. La publicació també inclou temes com l’aparició de la URV, per segon any consecutiu, entre les 100 millors universitats joves del món o la beca Starting Grant, dotada amb 1,5 milions d’euros, que el Consell Europeu de Recerca ha atorgat a l’investigador del grup NEPHOS Agustín Mihi.

Les pàgines de la revista també recullen la participació de la URV com a coordinadora del Projecte Educatiu dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017 o el paper destacable que Esports URV va fer als Campionats de Catalunya i d’Espanya Universitaris 2015.

La revista és semestral i els 6.000 exemplars que s’imprimeixen en paper es distribueixen entre els ex-alumnes dels darrers dos cursos, centres i departaments, CRAIs, institucions, entitats i empreses de la demarcació amb vinculació amb la Universitat i universitats catalanes, entre d’altres destinataris.

La revista també es pot llegir, descarregar, imprimir i compartir a través de l’enllaç http://issuu.com/revistaurv, on està disponible en català, catellà i anglès.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*