22/11/2021

La tercera jornada Talent URV&Empreses promou sinergies entre emprenedors i el teixit empresarial

Més de 70 persones s’han reunit a la Facultat d’Economia i Empresa. L’objectiu del programa “Talent FURV-URV Emprèn” és la d’augmentar les oportunitats de negoci al territori

Durant aquest darrer any el programa “Talent FURV-URV Emprèn” s’han dut a terme activitats relacionades amb la bioeconomia, la igualtat i el lideratge i la digitalització i s’ha fomentat la col·laboració de cinc investigadors de la URV amb dues empreses. Aquestes són algunes de les dades que ha  presentat el director de la Càtedra d’Emprenedoria, Xavier Càmara, durant la tercera trobada Talent URV&Empreses en què hi ha participat unes 70 persones, entre representants del teixit empresarial i emprenedors.

Durant la jornada hi ha hagut una xerrada sobre com identificar i definir els reptes als que s’afronten les empreses i una taula rodona on s’han exposat les eines i els programes per afavorir la innovació empresarial, en què s’han tractat alguns casos d’èxit com ara el de l’empresa Kriskadecor, dedicada des de fa 80 anys a la fabricació de cadenes metàl·liques per a la confecció de cortines. Fundada l’any 1926 a Montblanc, l’empresa té una important projecció internacional.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*