07/04/2016

La URV, amb el Dia Mundial de l’Activitat Física

A la IV Caminada "A bon pas fem salut a Tarragona" ha participat un centenar de persones, entre elles membres de la URV. La iniciativa, organitzada conjuntament per diferents institucions i que s'ha dut a terme el dia 6 d'abril, volia fomentar la pràctica de l'exercici físic i els beneficis que suposa per a la salut

Els participants en la IV Caminada, amb el amfiteatre al fons.

Per quart any consecutiu, ha estat una caminada oberta a la participació i d’inscripció gratuïta, i ha durat tres hores incloent el temps d’escalfament i estiraments a l’inici i al final. La concentració s’ha iniciat a les 17 h. a l’esplanada dels Camps de Mart davant del Departament de Salut i la sortida ha estat a les 17,30 h, per retornar al mateix punt.

El recorregut ha consistit en una ruta circular urbana, de fàcil nivell. Des del Camp de Mart s’ha recorregut l’interior del Passeig Arqueològic i cap a l’Amfiteatre Romà, per continuar per la platja del Miracle fins acabar al mateix lloc de sortida.

Les entitats organitzadores de l’activitat han estat les representacions territorials de l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport del Departament de Presidència, així com EsportsURV de la URV a Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès. S’ha comptat amb la col.laboració del Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya i el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona.

Els objectius han estat concienciar dels beneficis de la pràctica d’exercici fisic 30 minuts diaris en els adults i 60 minuts en els infants, i col.laborar en la difusió dels beneficis de la pràctica diària d’activitat física per mantenir-se actius a totes les edats. La majoria de participants de la URV han estat membres del personal d’administració i serveis (PAS).

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*