15/07/2024

La URV és una de les sis universitats de l’estat en obtenir el 100% dels sexennis presentats a la convocatòria d’ANECA 2023

29 investigadors i 22 investigadores de la URV es van presentar a la convocatòria d’avaluació de l’activitat investigadora ANECA 2023

Els 29 investigadors i les 22 investigadores de la URV que es van presentar a la convocatòria d’avaluació de l’activitat investigadora ANECA 2023 han obtingut el sexenni d’investigació. Només sis universitats i tres centres de recerca de l’estat han obtingut aquest 100% d’èxit en la convocatòria. Pel que fa a l’AQU, també s’estan rebent avaluacions positives dels trams d’investigació de la convocatòria de febrer.

El CRAI de la URV ha donat suport al personal investigador en les tasques relacionades amb l’avaluació de les publicacions científiques, seguint els nous criteris de les agències d’avaluació. Més concretament, s’han realitzat tres cursos de formació en línia amb un total de 182 assistents i s’han actualitzat les guies de suport “Indicadors bibliomètrics de la producció científica” i “Suport a acreditacions i sexennis”, que sumen més de 21.000 visualitzacions.

Els diferents CRAI de campus han atès 258 consultes individuals, han avaluat 1.244 publicacions i dipositat 258 documents al repositori de la URV per donar compliment al requisit de publicar en obert els resultats de la investigació. Aquestes accions han suposat un total de 696 hores de feina del personal bibliotecari que esperem que hagin contribuït a facilitar els tràmits d’avaluació dels investigadors i investigadores de la nostra universitat.

En aquests moments, el CRAI segueix treballant en l’assessorament als investigadors i investigadores que es presenten a la convocatòria d’AQU de juliol.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*